Zorgteams

Dit platform herbergt informatie, zorgt voor contact tussen patiënt en allerlei belangrijke instanties en bedrijven. Nieuwe cliënten worden in eigen teams ondergebracht. Iedere provincie een eigen Zorgteam.

Het is zaak om de ziekte steeds iets voor te blijven, hoe moeilijk ook. Maanden geleden hebben Fleur en ik, gesterkt door een ander lid uit mijn Zorgteam, besloten om iets te gaan doen voor ALSers. Niet alleen in de zin van informatievoorziening maar ook met handen aan het bed of de stoel. Inmiddels hebben we een heel team tot onze beschikking, we kunnen zelf een indicatie stellen, hebben een fysio, een voedingsconsulent, een psycholoog, een palliatief arts, zelfs een uitvaartbegeleidster. NH draait, nu de rest van het land nog.

Wij gaan ALSers en hun naasten bijstaan, tijdens een zware periode in hun leven. Niet alle provincies zijn gevuld. Echter er zijn contacten in veel provincies. Wij helpen u graag verder.

Team Noord-Holland

    
     
     

 

Team Friesland

     

 

Team Gelderland

      

   

 

Team Zuid-Holland

  

Team Overijssel

Marianne Banning

Team Friesland

 

Onze regionale partners in Noord-Holland

Fleur Snelting

Zorgregisseur Noord-Holland

In 2013 ben ik afgestuurd aan de Haage Hogeschool als hbo-verpleegkundige. Na mijn afstuderen ben ik verhuist naar Julianadorp en ben ik als zzp’er gaan werken. Toen ik begon als zzp’er ben ik mij eigenlijk meteen gaan richten op de zorg voor mensen met ALS. Ik heb bewust gekozen voor mensen met dit ziektebeeld. De reden hiervoor is dat het doorzettingsvermogen van deze mensen mij erg aanspreekt. En ondanks dat de mensen steeds minder kunnen, willen ze vaak een zo normaal mogelijk leven leiden.

Als zorgregisseur kan ik, op welk moment in het ziekteproces ik ook binnenstap, ervoor zorgen dat er zorg geleverd gaat worden op maat. Daarmee wordt er zorg geleverd en ontzorgt. De spaarzame tijd die er is, moet naar mijn idee zo efficiënt mogelijk worden ingezet en daarbij kan ik als zorgregisseur een belangrijke rol in spelen.

Maak kennis met Fleur!

Onze landelijke partners