Maak kennis met uw zorgregisseur

U zoekt kundige en ervaren, krachten. Mensen die met u en met uw naasten meedenken. Voortdurend op zoek de beste oplossing voor u. Eens moet u de stap maken, voortdurend leunen op familie en vrienden is niet goed voor de onderlinge relatie.

Laat u verplegen en verzorgen door mensen uit het provinciale Zorgteam. Maak kennis met de Zorgregisseur, maak kennis met uw team. Het is een enorme stap, maak deze niet te laat. Voorkom handelen uit paniek, wees ALS een stapje voor.

Mooi dat u ons heeft gevonden. Met de grootste zorgvuldigheid gaan wij met uw aanvraag aan de slag. U kunt spoedig contact met de Zorgregisseur verwachten. Wij lossen het samen op.

Maximale zorg voor de ALS patiënt en zijn of haar naasten

Naast de zorg in iedere provincie, streven wij ernaar om in iedere provincie ook andere disciplines te bieden. We kunnen indicaties stellen, een arts, een fysio, een voedingsconsulent, een ergotherapeut of zelfs een uitvaartbegeleider in contact stellen met u. Gebruiken mag, maar hoeft niet. Het gaat er ons om dat zij er zijn.  

Neem contact op

Ik ben ZZP’er in de zorg

Ik wil mij graag aanmelden. Ik ben ZZP’er, heb ervaring met ALS en wil mij graag aansluiten bij een ALS Zorgteam.

ik meld mij aan

Onze landelijke partners