Meedenken, verzorgen, ontzorgen

Diagnose ALS, een dreun, er flitst van alles door je heen, wat nu? Je weet je geen raad, wat zullen familie en vrienden niet denken? Na paniek komt het besef, we moeten door. Helaas spreek ik uit eigen ervaring, ik heb inmiddels zes jaar ALS. Ik ken de onmacht, ik weet hoe het is om volledig afhankelijk te zijn. Wees ALS steeds een stapje voor, regel zaken op tijd. Wacht niet maar pak door, hoe moeilijk ook. Wij hebben ons toegelegd op zorg. Een van de belangrijkste pijlers voor de ALSer en zijn of haar naasten.
Mensen met PSMA en PLS helpen wij ook graag.

Ik zoek zorg

Ik ben altijd:

Ik meld mij aan

Fleur Snelting

Zorgregisseur Noord-Holland

In 2013 ben ik afgestuurd aan de Haage Hogeschool als hbo-verpleegkundige. Na mijn afstuderen ben ik verhuist naar Julianadorp en ben ik als zzp’er gaan werken. Toen ik begon als zzp’er ben ik mij eigenlijk meteen gaan richten op de zorg voor mensen met ALS. Ik heb bewust gekozen voor mensen met dit ziektebeeld. De reden hiervoor is dat het doorzettingsvermogen van deze mensen mij erg aanspreekt. En ondanks dat de mensen steeds minder kunnen, willen ze vaak een zo normaal mogelijk leven leiden.

Als zorgregisseur kan ik, op welk moment in het ziekteproces ik ook binnenstap, ervoor zorgen dat er zorg geleverd gaat worden op maat. Daarmee wordt er zorg geleverd en ontzorgt. De spaarzame tijd die er is, moet naar mijn idee zo efficiënt mogelijk worden ingezet en daarbij kan ik als zorgregisseur een belangrijke rol in spelen.

Maak kennis met Fleur!

Onze landelijke partners