Neem contact met ons op

Heeft u een vraag over onze diensten als patient of als dienstverlener? Stel ons uw vraag via onderstaande formulier!

In geval van nood, neem contact op met Fleur op 06 - 46 80 72 57

Bekijk en volg ons op Facebook.

In noodgevallen zijn wij bereikbaar. Fleur Snelting-Peeters op 06 - 46 80 72 57

Ik zit met vragen welke ik u graag wil voorleggen.

Contact aanvraag

Vink dit aan

Fleur Snelting

Zorgregisseur Noord-Holland

In 2013 ben ik afgestuurd aan de Haage Hogeschool als hbo-verpleegkundige. Na mijn afstuderen ben ik verhuist naar Julianadorp en ben ik als zzp’er gaan werken. Toen ik begon als zzp’er ben ik mij eigenlijk meteen gaan richten op de zorg voor mensen met ALS. Ik heb bewust gekozen voor mensen met dit ziektebeeld. De reden hiervoor is dat het doorzettingsvermogen van deze mensen mij erg aanspreekt. En ondanks dat de mensen steeds minder kunnen, willen ze vaak een zo normaal mogelijk leven leiden.

Als zorgregisseur kan ik, op welk moment in het ziekteproces ik ook binnenstap, ervoor zorgen dat er zorg geleverd gaat worden op maat. Daarmee wordt er zorg geleverd en ontzorgt. De spaarzame tijd die er is, moet naar mijn idee zo efficiënt mogelijk worden ingezet en daarbij kan ik als zorgregisseur een belangrijke rol in spelen.

Maak kennis met Fleur!

Maak kennis met uw zorgregisseur

U zoekt kundige en ervaren, krachten. Mensen die met u en met uw naasten meedenken. Voortdurend op zoek de beste oplossing voor u. Eens moet u de stap maken, voortdurend leunen op familie en vrienden is niet goed voor de onderlinge relatie.

Ik ben ZZP’er in de zorg

Ik wil mij graag aanmelden. Ik ben ZZP’er, heb ervaring met ALS en wil mij graag aansluiten bij een ALS Zorgteam.

ik meld mij aan

Onze landelijke partners